به دانه، بهبود گلودرد
دانههای به سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین و ... میباشند. دمنوش تهیه شده از این دانهها خاصیت آرامبخشی دارد. بیخوابی را درمان میکند و تنشهای عصبی را تسکین میبخشد. همچنین پکتین موجود در این دانهها برای درمان جراحات، سوختگیها، سرفه، گلودرد و سایر مشکلات تنفسی کاربرد دارد. اگر از گلودرد، سرفه و التهاب مخاط گلو که در فصل پاییز بسیار شایع است رنج میبرید دانههای به را دریابید. این دانههای کوچک را در آب جوش حل نموده و آنرا صبح هنگام و به صورت ناشتا مصرف نمایید.
همیشه سالم وتندرست باشید غلامرضا ایمانی
نظرات شما عزیزان: