نورهدایت
قرآنی و مذهبی

خواص گریپ فروت

در تحقیقی که برای تعیین میزان تاثیر گریپ‌فروت بر لاغری صورت گرفت، مشخص شد مصرف مداوم گریپ فروت باعث کاهش وزن می‌شود. فاکتورهای متابولیکی و وزن 91 مرد و زن چاق اندازه‌گیری شد. سپس گروهی از این افراد طی12 هفته به صورت مداوم گریپ‌فروت مصرف نمودند. بعد از این دوره، وقتی فاکتورهای متابولیکی و وزن این افراد را اندازه‌گیری کردند، مشخص شد؛ حساسیت به انسولین در افرادی که گریپ‌فروت مصرف می‌کردند، افزایش می‌یابد. در حقیقت سلول‌های آن‌ها به انسولین پاسخ می‌دهند و احتمال ابتلا به دیابت در این افراد کاهش می‌یابد. این افراد همچنین کاهش وزن بهتری داشته‌اند و حدود 2 کیلوگرم کاهش وزن طی 12 هفته را تجربه کرده‌اند.

مصرف روزانه مرکبات و از جمله گریپ‌فروت ریسک ابتلا به سکته را کاهش می‌دهد. طی تحقیقی مشخص شد، زنانی که گریپ‌فروت مصرف می‌کردند 20 درصد حمله قلبی کمتری داشته‌اند. مخلوطی از مود مغذی مانند فیبر، پتاسیم، لیکوپن، ویتامین C و کولین در گریپ‌فروت همگی کمک می‌کنند تا قلب سالمی داشته باشید. مصرف گریپ‌فروت باعث کاهش سطح لیپیدهای خونی مخصوصا تری‌گلیسرید می‌شود. به نظر می‌رسد اضافه کردن گریپ‌فروت به رژیم غذایی افرادی که از گرفتگی عروق رنج می‌برند، پیشنهاد مناسبی باشد.

دریافت مقادیر فراوانی پتاسیم از طریق مصرف گریپ‌فروت با کاهش ریسک سکته در ارتباط می‌باشد و مصرف مداوم گریپ‌فروت باعث کاهش تشکیل سنگ‌های کلیوی می‌گردد. با مصرف گریپ‌فروت تحلیل توده ماهیچه‌ای و کاهش توده استخوانی کمتر مشاهده شده است.گریپ‌فروت یک میوه ضدسرطان می‌باشد. زیرا سرشار از ویتامین C است. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است که در برابر سرطان‌های متعدد محافظت ایجاد می‌کند. همچنین لیکوپن موجود در گریپ‌فروت باعث کاهش سرطان پروستات می‌شود. از طرفی مواد غذایی که سرشار از بتاکاروتن و ویتامین C هستند ( مانند گریپ‌فروت) باعث کاهش ریسک ابتلا به سرطان مری می‌شوند.

گریپ‌فروت میوه‌ای مناسب برای داشتن پوستی سالم و شاداب است. ویتامین C بالاخص وقتی به صورت طبیعی و از طریق مرکبات دریافت شود به نسبت وقتی که این ویتامین را از طریق مکمل‌ها دریافت کنید، می‌تواند از آسیب‌های پوستی که در نتیجه خورشید و آلودگی باشد، محافظت ایجاد نماید. همچنین از چروکیدگی‌های ناشی از افزایش سن محافظت می‌کند و باعث بهبود بافت پوست و شفافیت پوست می‌گردد. زیرا ویتامین C نقش حیاتی برای تولید کلاژن دارد که باعث استحکام و قوام پوست می‌شود. از طرفی گریپ‌فروت باعث آبرسانی مناسب به سلول‌های بدن و از جمله پوست می‌شود. گریپ‌فروت سرشار از ویتامین A می‌باشد که برای داشتن پوستی شاداب نباید از این ویتامین غافل شد.         همیشه سالم وتندرست باشید.   غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 18 آبان 1393برچسب:, :: 9:6 :: توسط : غلامرضا ایمانی

انار

انار میوه‌ای پاییزی و بسیار مفید است. این میوه سرشار از فیبر محلول و نامحلول می‌باشد. که باعث بهبود حرکات روده، کاهش وزن، کنترل کلسترول، بهبود سیستم ایمنی و محافظت در برابر سرطان می‌شود.

انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله الاژیتانین، گراناتین، تانن و ... می‌باشد. به همین علت ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. در حقیقت انار ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بسیار بالایی دارد و برای مقابله با سرطان‌ها گزینه بسیار مناسبی است.

انار ویتامین C فراوانی دارد. در نتیجه برای بهبود سیستم ایمنی بسیار مناسب است و اثرات ناشی از افزایش سن مانند چین و چروک‌ها بر روی پوست را کاهش می‌دهد. همچنین روند پیری را کند می‌کند. انار برای محافظت پوست در برابر اشعه خورشید بی‌نظیر است؛ مناسب برای پوست‌های خشک می‌باشد و از مواد موثر موجود در آن برای تهیه محصولات مرطوب‌کننده پوست استفاده می‌شود. همچنین انار پوست‌های حساس را در برابر آکنه محافظت می‌کند. مطالعات متعدد اثرات مواد موثر موجود در انار را در پیشگیری از سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان‌های پوست، لنفوما، دیابت و... ثابت کرده‌اند. انار باعث بهبود اشتها، بهبود آنمی و تسکین بیماری‌های التهابی می‌شود.           همیشه سالم وتندرست باشید.    غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 17 آبان 1393برچسب:, :: 11:11 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 17 آبان 1393برچسب:, :: 10:31 :: توسط : غلامرضا ایمانی

سلام و درود ما به تو ارباب وآقای که به تمامی دورانها و مردمان درس آزادی وآزادگی دادی.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:, :: 10:28 :: توسط : غلامرضا ایمانی

به دانه، بهبود گلودرد

دانه‌های به سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین و ... می‌باشند. دمنوش تهیه شده از این دانه‌ها خاصیت آرام‌بخشی دارد. بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی را تسکین می‌بخشد. همچنین پکتین موجود در این دانه‌ها برای درمان جراحات، سوختگی‌ها، سرفه، گلودرد و سایر مشکلات تنفسی کاربرد دارد. اگر از گلودرد، سرفه و التهاب مخاط گلو که در فصل پاییز بسیار شایع است رنج می‌برید دانه‌های به را دریابید. این دانه‌های کوچک را در آب جوش حل نموده و آن‌را صبح هنگام و به صورت ناشتا مصرف نمایید.

همیشه سالم وتندرست باشید  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:, :: 9:19 :: توسط : غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 5 آبان 1393برچسب:, :: 13:6 :: توسط : غلامرضا ایمانی

عالم همه قطره اندو دریاست حسین      خوبان همه بنده اند ومولاست حسین

ایام سوگواری وعزاداری حضرت سید الشهداء را به همه پیروان عاشقان وعلاقه مندان حضرتش تسلیت عرض می نمائیم.

التماس دعا  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 5 آبان 1393برچسب:, :: 8:54 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص گل ساعتی

گیاه گل ساعتی در مواردی که فرد اضطراب و استرس داشته باشد می‌تواند بر روی انسان اثر به سزایی داشته باشد. البته لازم به ذکر است تحقیقات نشان می‌دهد که فلانوئید‌های موجود در این گیاه،‌ در کاهش اضطراب موثر هستند.

 تاثیر این دارو تا حدودی شبیه به دیازپام‌ است و معمولا از این گل استفاده فراوان می‌شود ،گل ساعتی مانند بادرنجبویه، و گل گاوزبان، آرامش بخش است و از اضطراب‌ افراد می‌کاهد. همچنین استفاده 30 تا 45 قطره عصاره‌ی این گیاه اثر بسیار بالایی دارد. مصرف این دمنوش بایدبامشورت و نظر پزشک باشد.  همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 4 آبان 1393برچسب:, :: 10:51 :: توسط : غلامرضا ایمانی

بابونه تقویت کننده بدن است و به هضم غذا کمک مى‌کند چرا که هر دارویى که مقوى معده است و در هضم غذا تأثیر دارد، مقوى عمومى بدن هم هست، زیرا یکى از علل ضعف بدن، ضعف معده است. و دارای خواص شگرف و شفابخش در درمان برخی از بیماری‌هاست.

خواص درمانی بابونه

1-بابونه تقویت کننده بدن است و به هضم غذا کمک مى‌کند چرا که هر دارویى که مقوى معده است و در هضم غذا تأثیر دارد، مقوى عمومى بدن هم هست، زیرا یکى از علل ضعف بدن، ضعف معده است. ضعف معده باعث کمتر هضم شدن غذاها خواهد شد و موجب می‌شود موادغذایی ضروری کمتری جذب بدن شود.

از دیدگاه فیزیولوژى، هر عضوى که کار مى‌کند، خون به مقدار بیشتر از معمولى در شرایین و مویرگ‌هاى آن عضو گردش مى‌کند و در کسانى که معده‌شان ضعیف است، براى هضم غذا، خون به مدت طولانى‌تر، متوجه اطراف معده و روده‌ها مى‌شود و از توجه به سایر نقاط بدن باز مى‌ماند. بنابراین، یک نوع کم خونى نسبى، ضمن هضم غذا در این قبیل اشخاص دیده مى‌شود و همین کم خونى نسبى، به خودى خود، باعث ضعف در همه اعضاى بدن مى‌شود.

علاوه بر این، کسانى که معده شان به سختى غذا را هضم مى‌کند، مقدارى از انرژى و قواى ذخیره بدنشان به مصرف هضم غذاها مى‌رسد و این مسئله نیز در تشدید ضعف بدن تأثیر دارد.کسانى که سوءهاضمه دارند، غذاها در لوله هاضمه آن ها بیشتر مانده و بر اثر طول مدت تخمیر پیدا مى‌کند و مقدارى مواد سمّى که تولید می‌شود و جذب آن ها به بدن باعث ضعف و کم خونى مى‌شود. در چنین افراد مبتلا به سوء هاضمه و ضعف معده، مناسب تر این است که دارویى به کار برند که اولا، معده آن ها را تقویت کند و درنتیجه غذاها به سرعت و سهولت هضم شوند؛ ثانیا، داروى مزبور اثرات مضر بعدى نداشته باشد.گل بابونه بدون کوچک ترین شک، یکى از این داروهاى ایده آل است که نوشیدن دم کرده آن، معده را تقویت و غذاها را به سرعت و سهولت هضم مى‌کند و به علت جذب کامل شیره غذاها، در تقویت عمومى بدن مؤثر است. براى این کار همان طور که چاى مصرف عمومى و جهانى پیدا کرده است، بابونه نیز باید به منزله چاى در خانواده‌ها مصرف شود، چنانکه در اروپا و آمریکا چنین است.

اگر مى خواهید معده شما به مرور و به اندازه کافى تقویت شود، جوشانده یا خیسانده گل بابونه را به مقادیر کم و در فواصل غذاها به طور مکرر مصرف کنید. مقدار مصرف آن 10 تا 20 گرم گل بابونه در یک لیتر آب جوش  ریخته و به مدت 20 دقیقه دم بکشد، آن گاه آن را صاف کنید و با کمى شکر نیز شیرین شود. این مقدار گل بابونه خوراک یک شبانه روز است که به تدریج، در فواصل غذا باید میل شود.»

 

2- بابونه نفخ معده و قولنج‌هاى دردناک و تشنجى روده ها را که بر اثر نفخ پیدا مى‌شود، از بین مى‌برد. سوء هاضمه یکى از بزرگ ترین علل نفخ معده است که غالبا پس از آن قولنج‌هاى دردناک بروز پیدا می‌کند، زیرا بر اثر دیر هضم شدن غذاها مواد غذایى به مدت بیشترى در معده مانده، حالت تخمیرى پیدا کرده و گاز تولید مى‌کند. فشار این گاز، غالبا در روده‌ها تشنج ایجاد کرده، تشنج باعث درد مى‌شود و یکى از مؤثرترین داروها در این مورد، بابونه است که نفخ معده و روده ها را از بین مى‌برد.

3-بابونه در درمان کردن میگرن و دردهایى است که در گریپ بروز مى‌کند؛ از قبیل سردرد، کمردرد و ... به شرطى که به مقدار کافى تجویز شود (یک قاشق سوپ خورى گل بابونه در 100 سی سی آب جوشیده، دم کرده و مصرف شود). علت از بین رفتن و آرامش درد این است که بابونه اثر بى حس کنندگى و ضد تشنج دارد.

4-چهارمین خاصیت طبى بابونه، که شاید فواید دیگر آن را تحت الشعاع قرار دهد، خاصیت ضد میکروبى و ضد ورم و ضد عفونى کنندگى آن است، و آن به علت وجود یک یا چند آنتى بیوتیک قوى در آن است. پس از خوردن دم کرده بابونه، گلبول‌هاى سفید خون سه برابر شده و التهابات و ترشحات چرکى مخاط‌ها درمان مى‌شود.

5-پنجمین خاصیت بابونه، خاصیت ضد کرم است. اگر یک قاشق سوپ خورى گل بابونه را در یک فنجان آب، به مدت پنج دقیقه بجوشانند سپس پنج دقیقه دم کنند و صبح ناشتا آن را مصرف کنند و به همین طریق، ظهر و شب، نیم ساعت قبل از غذا بخورند (بدون قند) کرم هاى روده کشته شده و دفع مى‌شوند.

6-در اختلال قاعدگى زنان و قاعدگى‌هاى دردناک، بابونه خیلى مؤثر است. هم چنین در قطع قاعدگى مفید واقع مى‌شود ولى زنان باردار، به خصوص در ماه‌هاى اول حاملگى باید از مصرف آن خوددارى کنند.

7-بابونه مصرف خارجى (غیر خوراکى) نیز دارد و علاوه بر درمان ورم ملتحمه چشم و سایر ورم‌ها، براى معالجه رماتیسم و انواع دردهاى عصبى و نقرس نیز، مالیدن روغن بابونه مفید واقع مى‌شود.براى به دست آوردن روغن بابونه باید 25 گرم گل خشک بابونه را در 125 گرم روغن زیتون مخلوط کرد و آن را مدت یک ساعت و نیم، روى آتش بگذارند تا داغ شود، سپس آن را در ظرف سر بسته اى ریخته و به شدّت، تکان دهند و بعد آن را صاف کنند و 20- 10 گرم کافور هم به آن اضافه کنند. هنگامى که درد روماتیسم در ناحیه اى شروع مى‌شود، با این روغن دست خود را آغشته و محکم به آن ناحیه مالش دهند، درد به زودى ساکت خواهد شد.

8-جوشانده گل بابونه یا به خصوص تنتور آن، براى طلایى کردن موهاى بور و بور کردن موهاى خرمایى رنگ، امروزه به مقدار فوق العاده زیادی مصرف مى‌شود. این لوسیون‌ها روى پوست و موى سر اثر فوق العاده رضایت بخش دارد، موها به واسطه وجود لعاب مخصوصى که در گیاه موجود است، نرم و برّاق مى‌شود. همیشه سالم وتندرست باشید .غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 29 مهر 1393برچسب:, :: 13:21 :: توسط : غلامرضا ایمانی

7 عامل بالا رفتن کلسترول

1-رژیم غذایی نامناسب

خوردن چربی بیش از حد اشباع شده (مانند آنچه قبلاً در صبحانه میل می‌شد) باعث بالا رفتن کلسترول می‌شود. این نوع چربی بیشتر در غذاهای حیوانی یافت می‌شود که عبارتند از گوشت گاو و گوشت گوساله، شیر، تخم مرغ، کره ، پنیر و...مواد غذایی بسته بندی شده که حاوی روغن نارگیل و روغن خرما و یا کره کاکائو هستند دارای مقدار زیادی چربی اشباع شده هستند. این نوع چربی همچنین در تنقلات روزانه نظیر شیرینی‌جات، بیسکوییت و چیپس نیز یافت می‌شود

2-وزن زیاد

وزن زیاد از طرفی باعث افزایش تری گلیسیرید (چربی مضر) و کاهش HDL (چربی سودمند) می‌شود که با کاهش وزن می‌توانید از کلسترول و عوارض آن پیشگیری کنید.

3-فعالیت کم

فعالیت کم در طول زندگی می‌تواند باعث افزایش LDL‌ (کلسترول مضر) و کاهش HDL (کلسترول مفید) می‌شود.

4-سن و جنسیت

سن و جنسیت نیز از عوامل موثر در ابتلا به کلسترول بالا هستند. بعد از سن بیست سالگی سطح کلسترول خون به طور طبیعی افزایش پیدا می‌کند.

5-سلامت کلی بدن

هیچ گاه چک آپ کلی بدن و سلامتی خود را به‌صورت سالانه ترک نکنید. پرونده پزشکی خود را حفظ کنید زیرا ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت و یا کم کاری تیروئید منجر به افزایش کلسترول می‌شود.

6-سابقه ابتلا اعضا خانواده به کلسترول بالا

سابقه پزشکی خانواده‌یتان می‌تواند در ابتلا شما به کلسترول بالا تعیین کننده باشد بطوریکه اگر اعضا خانواده کلسترول بالا داشته باشند شما هم ممکن است به آن دچار شوید.

7-سیگار کشیدن: حتماً خودتان به ضررهای سیگار واقف هستید و می‌دانید که استعمال سیگار باعث از بین رفتن چربی مفید بدن و مرگ فرد سیگاری می‌شود.   همیشه سالم وتندرست باشید . غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 23 مهر 1393برچسب:, :: 9:52 :: توسط : غلامرضا ایمانی
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403