نورهدایت
قرآنی و مذهبی

              

 

آرام آرام به اربعین سرور و سالار شهداء حضرت اباعبدلله الحسین (ع)نزدیک میشویم و با این  نزدیک شدن غم وغصه ما ،از دوری وفراق یار واینکه ما هم مثل همیشه ازکاروان کربلاجا ماندیم بیشتر بر دلمان سنگینی میکند.اشک ندامت وحسرت بر گونه هایمان روان است.شاید مولا نظری هم بما بنماید انشاءلله

السلام علیک یا اباعبدلله الحسین


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 17 آذر 1393برچسب:, :: 13:28 :: توسط : غلامرضا ایمانی

شاید بهتر باشه اینطور شروع کنم ، بعضی وقتها یا نه همیشه ما خیلی از نعمتهای خدای مهربان را داریم ومتنعم به نعمتیم ولی آن را حس نمی کنیم ویا قدر شناس این نعمت نیستیم ،تا موقعی که آن را از دست بدهیم، امرورز حال بدی پیدا کردم وخود را بیش از همیشه قدرناشناس نعمت خداوند دیدم،لذا بارها وبارها بدرگاهش طلب بخشش می کنم. 

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست-------هرکجاهست خدایا بسلامت دارش  


ارسال شده در تاریخ : شنبه 15 آذر 1393برچسب:, :: 12:2 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

         ولادت با سعادت هفتمین نور هدایت از آسمان امامت بر همه شیعیان مبارک


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 9 آذر 1393برچسب:, :: 9:2 :: توسط : غلامرضا ایمانی

  

نوشیدن قهوه در جلو گیری ازبالا رفتن وکنترل قند خون مفید است

محققان آمریکایی با تحقیق بر روی بیش از 193 هزار فرد مستعد ابتلا به دیابت نوع 2 دریافتند خطر ابتلا به دیابت در افرادی که روزی 7-6 فنجان قهوه تلخ می‌نوشند، حدود 35 درصد کمتر است.  تحقیقات در استرالیا نیز نشان داد که حتی نوشیدن یک فنجان قهوه در طول روز می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت را تا 7 درصد کم کند.

تحقیقات نشان می دهند آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، منیزیم و کروم موجود در قهوه، به بدن کمک می‌کنند تا بهتر بتواند از هورمون انسولین استفاده و سطح قند خون را تنظیم کند. معمولا بیماران مبتلا به دیابت نوع 2، به علت مقاومت به انسولین توانایی خوبی در استفاده از انسولین ترشح‌شده ندارند و ازاین رو، مصرف روزانه قهوه تلخ به این گروه از بیماران، توصیه می‌شود.   همیشه سالم وتندرست باشید . غلا مرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 9 آذر 1393برچسب:, :: 8:17 :: توسط : غلامرضا ایمانی

دعای سه نفر برآورده نمی شود

وليد بن صبيح مى گويد: بين راه مكه و مدينه ، همراه امام صادق (ع) بودم ، سائلى آمد و درخواست كمك كرد، امام صادق (ع ) دستور داد به او چيزى دادند، چيزى نگذشت سائل ديگرى آمد و درخواست كمك كرد، باز آن حضرت ، دستور داد چيزى به او دادند، بعد از ساعتى ، باز سائلى آمد و تقاضاى كمك كرد، آن حضرت ، دستور داد به او نيز چيزى دادند.
تا اينكه سائل چهارم آمد و تقاضاى كمك كرد، امام صادق (ع ) درباره او دستور كمك نداد، فقط دعا كرد و فرمود:((خدا سيرت كند)).
سپس امام صادق (ع ) به ما رو كرد و فرمود: ((آگاه باشيد كه در نزدم چيزى وجود دارد كه به او (سائل چهارم ) كمك كنم ، ولى مى ترسم مانند يكى از سه شخصی شويم كه دعاى آنها به استجابت نمى رسد، آن سه شخص ‍ عبارتند از:
1- شخصى كه خداوند مالى به او بدهد، و او آن را در مورد ناشايسته اشمصرف كند، سپس بگويد:((خدايا به من بده ))، دعايش مستجاب نگردد.
2-مردى كه درباره همسرش دعا كند كه : ((خدايا مرا از او راحت كن ))، با اينكه خداوند اختيار (طلاق ) او را بدست آن مرد داده است ، چنين فردى نيز دعايش مستجاب نمى شود.
3- مردى كه در مورد همسايه اش نفرين مى كند: و مى گويد: ((خدايا اين همسايه ام را نابود كن )) )با اينكه راه خلاصى براى او وجود دارد، و آن اينكه خانه خود را بفروشد و بجاى ديگر برود، چنين كسى نيز دعايش به استجابت نمى رسد.
و من به سائل چهارم كمك نكردم ، تا مبادا مثل اولى (مصرف كننده مال در غير مورد شايسته اش ) شوم و دعايم به استجابت نرسد 

منبع: کتاب داستانهای اصول کافی ج 1

موفق وپیروز باشید  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 3 آذر 1393برچسب:, :: 10:34 :: توسط : غلامرضا ایمانی

آنچه را درباره غذاها می بایست بدانیم

مصرف لبنیات با گوشت سفید (مرغ ، ماهی و...) مصرف تخم مرغ و ماهی به دلیل اختلاف در مزاج انسان‌ها، احتمال بروز بیماری‌هایی مانند جزام (خوره)، فالج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبتی می‌شود.مصرف سرکه و حلیم، مصرف لبنیات و ترشیجات باعث انجماد شیر در معده می‌شود، مصرف پنیر و ماست چکیده، پنیر و بادام، سرکه و عدس یا سرکه و ماش و سرکه و ماست، باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود.مصرف ماست و ترب، شیر برنج و سویق آردگندم ،باعث قولنج و بروز نفخ در بدن می‌شود. مصرف انار و حلیم )هریسه) که باعث گرفتگی در مویرگ‌ها می‌شود. مصرف خربزه و عسل که باعث سنکوب شدن و سایر امراض می‌شود.

مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه نیز مناسب نیست، مصرف کله گوسفند و انگور به علت تشدید لزوجیت و بلغمیت (مزاج سرد و تر) ممنوع است و خوردن اغذیه گرم و سرد با هم، و همچنین خوردن غذاهایی که دارای طبیعت سرد هستند و در نهایت خوردن غذاهایی که دارای طبیعت گرم هستند و همچنین خوردن غذاهای نفخ آور به همراه اغذیه نفخ آور ممنوع است.

خوردن غذاهایی که بعد از غذاهای قبلی ممنوع است

خوردن سرکه بعد از برنج غذاهای نفخ آور، لزج، گس، لطیف (ماهی، شیر و هندوانه) و سنگین به ترتیب بر روی غذاهای نفخ آور، لزج، گس، لطیف و سنگین خورده شده مناسب نیست.با بیان اینکه آشامیدن آب سرد بعد از غذاهای گرم یا بعد از استحمام مفید نیست، آشامیدن آب سرد بعد از خوردن میوه‌ها به خصوص میوه‌های سرد، از جمله خربزه و هندوانه باعث تولید سم در بدن می‌شود.

آشامیدن آب گرم بعد از غذای شور، آشامیدن آب سرد هنگامی که معده خالی باشد مثلاً ناشتا، خوردن ترشی بعد از شیرینی، آشامیدن آب سرد بعد از ورزش و ریاضت و حرکات سنگین، خوردن خربزه و هندوانه بر روی آب گوشت و گوشت‌ها باعث سنگینی و بروز امراض متعدد می‌شود.

آشامیدن آب سرد و بلافاصله خوابیدن، آشامیدن آب بلافاصله پس از صرف غذا به خصوص در سرد مزاج‌ها، آشامیدن آب در هنگام غذا خوردن، آشامیدن آب سرد بدون توقف احتمال آن را دارد که امراض متعددی رخ دهد، از آن جمله اگر سردی آن به قلب برسد به علت انطفاع حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود.همچنین، اگر به کبد برسد موجب بیماری استثقاء خواهد بود. اگر سردی آن به مغز برسد موجب استرخاء و سستی اعضا (ام اس) خواهد بود. و همچنین اگر سردی آن به آلات تنفس و صوتی برسد باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور خواهد شد.آشامیدن آب بعد از خوردن غذاهای ترش، شیرین و مصرف آب بعد از خوردن ادویه، اسهال آور است.همچنین، آشامیدن آب سرد بعد از غذا و بعد از شیرینی‌ها باعث آسیب رساندن به دندان‌ها و افتادن زودرس آنها می‌شود. همیشه سالم وتندرست باشید .     غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 1 آذر 1393برچسب:, :: 14:10 :: توسط : غلامرضا ایمانی

       

چه مظلومانه زندگی کرد،و چه غمها ورنجها ازاین روزگار کشید، چه غریبانه شهید شد،که حتی تاریخ شهادتش هم غریب است،وچه غریبانه در قبرستان بقیع دفن شد، وچه قبر غریبی ،که نه زائری دارد ونه شمعی بر او روشن است...... السلام علی السیدنا المظلوم ومولانا الغریب یا علی ابن الحسین زین العابدین    التماس دعا   الاحقر غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 28 آبان 1393برچسب:, :: 10:28 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

گذشت عمر من اما چه با شتاب گذشت
چنان نسيم شتابنده يي كزآب گذشت
چه سالها كه نشستم به انتظار ولي
ز صبح موي شنيدم شب شباب گذشت
و عشق و جواني چو موج از سرما
چنان گذشت كه گويي شبي به خواب گذشت
گريخت از كف من لحظه هاي زود گريز
چو باذ از نظرم بخت ديرياب گذشت
به باغ شب گل اشكي ز چشم ما نچكيد
دريغ و درد كه آن لحظه هاي ناب گذشت
مگر خدا گذرد از سياهكاري ما
كه نامه هاي سياه من از حساب گذشت
هزارراه سلامت نمود پير خرد
ولي ز غفلت من وقت انتخاب گذشت

 خیلی زودتر از آن که فکر می کردم دفتر عمر ورق خورد. وبه آخر رسید. ولی حیف وصد حیف نه تنها من بلکه بیشتر دوستان از این استاد وکلاس ،درسی یاد نگرفت.و در موقع امتحان شرمنده ایم. سرافراز باشید وجاودان. غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 26 آبان 1393برچسب:, :: 10:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص شلغم

مصرف شلغم از ابتلا به بیماری‌های کلیه، یبوست و التهاب مجاری تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافت‌های استخوانی و سیستم عصبی کمک می‌کند

مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک در خون می‌شود و به رفع سنگ‌های کلیه کمک می‌کند و دردهای و بیماری‌های مفصلی را تسکین می‌دهد

بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می‌شود. در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن شلغم بهتر است زیرا هنگام آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان می‌شود از شلغم خارج می‌شود

شلغم علاوه بر داشتن ویتامین و مواد معدنی، خواص درمانی ویژه‌ای دارد که از آن برای درمان یبوست، تقویت بینایی و بهبود التهاب‌های مجاری تنفسی در زمان سرماخوردگی استفاده می‌کنند

شلغم با دارا بودن مقادیر فراوان گوگرد به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک کرده و مصرف روزانه و خام شلغم نیز برای درمان جوش های صورت و شادابی پوست موثر است. مواد مغذی موجود در شلغم نیز برای تشکیل بافت‌های استخوانی مفید است به همین دلیل در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین مناسب است.

نوشیدن آبی که شلغم در آن پخته شده برای درمان گلودرد و التهاب‌های مجاری تنفسی توصیه شده است.

همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی

 

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 25 آبان 1393برچسب:, :: 8:45 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص انواع فلفل
فلفل سفید

خواص آن مشابه فلفل سیاه است اما این فلفل‌ها از نظر درجه تندی با هم تفاوت دارند. فلفل سفید نسبت به سایر هم‌خانواده‌هایش تندتر است و معمولا برای تهیه انواع سس از آن استفاده می‌شود.

ترشی فلفل قرمز

یک انتخاب هیجان‌انگیز برای فلفل‌دوستان که ظاهر و بوی خوشایندی دارد. هنگام تهیه ترشی‌های کارخانه مواد مختلفی به آنها اضافه می‌شود که طعم‌شان را لذیذ و اشتهاآور می‌کند. درنتیجه این احتمال وجود دارد که مصرف مداوم ترشی فلفل شما را با چاقی و اضافه‌وزن روبه‌رو کند. البته فیبر موجود در ترشی فلفل به سلامت بدن شما کمک می‌کند. فیبرها ازجمله غذاهای مفیدی هستند که سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهند. نکته مهم در مورد سلامت ترشی‌ها این است که توصیه می‌شود ترشی را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید و آنها را داخل ظرف‌های شیشه‌ای بریزید. در غیر این صورت ترکیباتی مضر و سرطان‌زا در ترشی‌ها ایجاد می‌شود.
قرمز آتشین
در ترکیب شیمیایی فلفل قرمز ماده‌ای به نام کپساسین وجود دارد که مزه تند فلفل به‌دلیل وجود آن است. تحقیقات مختلف ثابت کرده که این ماده به کاهش کلسترول خون کمک کرده و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. کپساسین خطر ایجاد لخته شدن خون در رگ‌ها را هم کاهش می‌دهد. 
درست است که فلفل قرمز باعث سوزش دهان می‌شود و شاید یک لحظه فکر کنید درحال آتش گرفتن هستید اما واقعیت اینکه ثابت شده فلفل قرمز خاصیت ضددرد دارد و به‌طور طبیعی درد را کاهش می‌دهد.
خاصیت ضدباکتری فلفل از اسهال‌های عفونی پیشگیری می‌کند.
- مصرف فلفل قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد و سرطانی شدن سلول‌های پروستات را متوقف  می‌کند.
پوره فلفل
در صورتی‌که می‌خواهید غذاهای تند و تیزی تهیه کنید به جای مصرف پودرهای تند و تیز از پوره فلفل کمک بگیرد. این پوره ضمن اینکه رنگ غذای شما را تغییر می‌دهد، به سرعت غذای شما را تند می‌کند.
دانه‌های پرخاصیت
- وقتی غذاهای حاوی فلفل سیاه را در دهان‌تان می‌گذارید تحریک غدد چشایی پیامی را به معده شما مخابره می‌کند تا اسید هیدروکلریک بیشتری ترشح کند. درنتیجه گوارش غذا بهتر انجام می‌شود. درواقع اسید هیدروکلریک برای هضم مواد پروتئینی و سایر غذاها ضروری است و اگر مقدار آن کافی نباشد، سبب سوءهاضمه می‌شود. 
فلفل سیاه از تشکیل گازهای روده‌ای پیشگیری می‌کند. علاوه بر این مصرف فلفل سیاه تعرق بدن را افزایش می‌دهد و ادرارآور است.
این ادویه اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی هم دارد که سلامت سیستم گوارش را تضمین می‌کند.
 فلفل سیاه نه‌تنها به جذب مواد مفید غذا کمک می‌کند، بلکه لایه بیرونی دانه فلفل فعالیت سلول‌های چربی را مختل کرده و در عین حال که به شما انرژی می‌دهد، شما را لاغر نگه می‌دارد. 

نکته: تا وقتی که فلفل ساییده نشده و به صورت پودر در نیامده، خواص بیشتری دارد بنابراین در صورتی‌که می‌خواهید از همه خواص فلفل سیاه بهره‌مند شوید، دانه‌های آن را کمی قبل از مصرف آسیاب کنید. فلفل سیاه را در ظرف شیشه‌ای پوشش‌دار و در جای خشک، تاریک و خنک نگه‌دارید. دانه‌های فلفل سیاه تا مدت‌ها سالم باقی می‌مانند اما پودر آن را در حجم کم بخرید و زود مصرف کنید .                          همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 19 آبان 1393برچسب:, :: 10:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 293
بازدید ماه : 339
بازدید کل : 22269
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403