نورهدایت
قرآنی و مذهبی

بعضی وقتهاماانسانها ازدرک خیلی چیزهای ساده دنیا عاجز میشیم؟اون وقته که باید به قدرت خداپی برد واون بهتر شناخت؟اینکه بعضی ازماانسانها خودرا عقل کل حساب می کنیم.وتو خیلی از کارهایی که ازشون سر درنمی اریم دخالت میکنیم.وسعی مان بر اینه که خودمون با سواد ودانا نشان بدیم. ولی غافل ازاونیم که درکار خودمون هم موندیم که چه کنیم......


ارسال شده در تاریخ : شنبه 11 بهمن 1393برچسب:, :: 13:46 :: توسط : غلامرضا ایمانی

کدو حلوایی و خواص آن

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد و بسیار کم‌کالری است به طوری‌ که در هر 100 گرم از آن تنها 20 کالری وجود دارد. کدو تنبل غنی از ویتامین‌های A ،C ،E و همچین منبع خوبی از ترکیبات فلاوونوئید پلی‌فنولیک مثل بتاکاروتن و آلفا کاروتن و لوتئین است. کاروتن در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود.

کدو تنبل همچنین سرشار از ویتامین‌های B کمپلکس، مثل فولیت‌ها، نیاسین، ویتامین‌های B6، تیامین و اسیدپانتوتنیک و نیز املاح ضروری شامل مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر است. تخم کدو نیز منبع مرغوب تامین فیبر و اسیدهای چرب اشباع‌نشده و مفید برای قلب هستند. این نوع کدو ضمن اینکه به دلیل برخورداری از فیبر و فولات به بیماران قلبی و همچنین زنان باردار توصیه می‌شود، خاصیت ضدسرطانی نیز دارد.

به گزارش سایت اینترنتی «نوتریشن»، این خوردنی خوشمزه و مقوی برای مقابله با پیر چشمی هم مفید است. لوتئین و زآگزانتین رنگدانه‌ها‌ی کاروتنوئیدی هستند که نقش مهمی در حفظ سلامت چشم ها دارند. آنها نقش یک فیلتر را در مقابل اشعه‌های خورشیدی ایفا کرده و مانع از آسیب رسیدن به شبکیه چشم‌ می‌شوند.

این نوع کدو همچنین در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستید توصیه می کنیم این خوردنی به ویژه تخم کدو را در فهرست غذایی خود بگنجانید. تخم کدو حلوایی با توجه به میزان بالای عنصر «روی» که در آن موجود است باعث تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن می‌شود. کدو همچنین به دلیل داشتن مقادیر قابل توجهی از پروتئین و منیزیم برای تنظیم کارکردهای عضلانی و عصبی مفید است و علاوه بر این مصرف آن برای تنظیم فشار و قندخون‌ توصیه می‌شود.

این روزها پزشکان توصیه می‌کنند که برای پیشگیری از عارضه پوکی استخوان باید از سنین پایین‌تر مصرف مواد مغذی و انواع ویتامین‌ها و همچنین املاحی چون کلسیم، فسفر و آهن را در رژیم غذایی روزانه قرار داد. همچنین یکی از این عناصر مهم در پیشگیری از پوکی استخوان، روی است که در حفظ سلامت استخوان‌ها نقش مهمی دارد و در کدو تنبل به میزان زیاد یافت می‌شود.

همچنین کدو به علت داشتن آنتی اکسیدان از تخریب دیواره عروق که در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) رخ می‌دهد، جلوگیری می‌کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد. کدو حلوایی برای رفع سردرد، درمان بی‌خوابی و خستگی مفید است. کدو تنبل به علت دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین C در پیشگیری از سرماخوردگی نیز موثر است. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 5 بهمن 1393برچسب:, :: 9:43 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

 

خواص فوق العاده جو

جو یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که در کره زمین کشت می شود. کشاورزان از 10 هزار سال پیش تا کنون این گیاه را در خاورمیانه کشت می کنند. در ادامه با پنج دلیل مصرف این گیاه آشنا خواهید شد: 

1- جو، منبع مهم بتاگلوکن و پکتین - نوعی فیبر - است که مصرف آن فشار خون را کاهش می دهد. مصرف سه گرم و بیشتر از بتاگولکن در روز میزان کلسترل بد ( LDL ) خون را به شدت کاهش، اما تاثیری بر کلسترول خوب ( HDL ) خون نمی گذارد. همچنین نتایج برخی پژوهش ها نشان داده اند که مصرف روزانه جو سبب کاهش تریگلیسیرید خون می شود.

2- جو از سایر غلات فیبر بیشتری دارد. یک فنجان جو پخته شده حاوی شش گرم فیبر است که در مقایسه با فیبر - سه ونیم گرم - موجود در برنج قهوه ای، نان سفید و سیاه بسیار بالا است.

3- جو، سرشار از پروتئین، آهن، سلنیوم، روی، پتاسیم، مس و ویتامین های ب است.

4- جو، مثل سایر غلات سرشار از فیبر، نقش زیادی در کنترل وزن و میزان قند خون دارد و سبب کاهش چربی شکمی می شود که رابطه مستقیمی با بروز دیابت، بیماری قلبی و ... دارد. 

5- جو، شرایط لازم برای رشد و فعالیت باکتری های مفید در روده بزرگ را فراهم می کند.      همیشه سالم وتندرست باشید .  غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 29 دی 1393برچسب:, :: 13:36 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

9 منبع غني غذايي ويتامين D

ويتامين D براي سوخت و ساز كلسيم در بدن ضروري است، جذب اين ماده معدني را در روده ها و سپس در كليه ها تسهيل مي کند.

 1-روغن ماهي

براي رشد استخوان ها در دوران كودكي لازم است و علاوه بر اينكه در سلامت استخوان ها و دندان ها نقش دارد، به پيشگيري از پوكي استخوان نيز كمك مي كند. نور خورشيد بهترين و مهم ترين منبع تامين ويتامين D است اما مي توان آن را در برخي مواد غذايي نيز يافت.
نياز روزانه بدن به ويتامين D در سنين مختلف فرق مي كند كه از تولد تا يك سالگي؛ 10 ميكروگرم در روز، از يك تا هفتاد سالگي؛ 15 ميكروگرم در روز و پس از آن؛ 20 ميكروگرم در روز است.

 روغن ماهي همان طور كه از نامش پيداست از كبد ماهي روغن به دست مي آيد كه قبلا به خاطر كيفيت و ارزش غذايي از اين ماهي استفاده مي شد. روغن ماهي به عنوان مكمل غذايي امروزه به شكل كپسول به فروش مي رسد. علاوه بر اينكه منبع غني ويتامين D است، سرشار از ويتامين A نيز محسوب مي شود كه اين ويتامين محلول در چربي در حفظ بينايي نقش مهمي دارد و در رشد استخوان ها و سلامت پوست مؤثر است. روغن ماهي همچنين منبع غني از امگا 3 است به طوري كه 100 گرم آن 24 گرم امگا 3 دارد كه 8 برابر بيشتر از ماهي آزاد است. اين اسيدهاي چرب غير اشباع از سيستم قلبي عروقي محافظت كرده و حافظه را تحريك مي كند.

100 گرم روغن ماهي= 250 ميكروگرم ويتامين D

2- ماهي آزاد

ماهي آزاد جز خانواده ماهي هاي چرب است يعني مقدار چربي هاي آن بيشتر از 2% است. ماهي آزاد پرورشي يكي از چرب ترين ماهي است كه چربي هاي آن ممكن است به 5/12% نيز برسد و جالب اينكه مقدار بالاي چربي براي سلامتي مضر نيست. اين ماهي سرشار از اسيدهاي چرب غير اشباع امگا 3 است كه مصرف منظم آن ( يك بار در هفته) تاثيرات مفيدي بر سلامت سيستم قلبي عروقي دارد. ماهي آزاد همچنين سرشار از مواد معدني مانند فسفر، سلنيوم، كلسيم و...، ويتامين D، E و B است. مقدار ويتامين D موجود در ماهي آزاد با توجه به گونه آن و شيوه پخت متغير است.

100 گرم ماهي آزاد= بين 6 تا 23 ميكروگرم ويتامين D

3- ماهي قزل آلا

قزل آلا نيز مانند همه ماهي ها منبع غني از پروتئين هاي كامل ( حاوي 9 اسيد آ‌مينه)، ويتامين ها و مواد معدني ضروري براي بدن است. قزل آلا پرورشي معمولا در تمام فصول وجود دارد و جز پرطرفدارترين ماهي است. از آنجا كه اين ماهي جز ماهي هاي چرب محسوب مي شود، سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 است. قزل آلا بسيار مغذي است و حاوي مقدار زيادي فسفر، سلنيوم و ويتامين هاي گروه B و D است.

100 گرم ماهي قزل آلا= 11 ميكروگرم ويتامين D

4- زرده تخم مرغ

تخم مرغ يكي از خوراكي هاي اجتناب ناپذير آشپزي است كه در بسياري از غذاها كاربرد دارد و معمولا همه افراد آن را دوست دارند. چنانكه در سال 2012، 66 ميليون تن تخم مرغ در سراسر دنيا توليد شده است. تخم مرغ همچنين از نظر ارزش غذايي نيز مفيد است زيرا مقدار بالاي پروتئين هاي كامل، آن را جايگزين خوب گوشت قرار داده است. تخم مرغ منبع غني از سلنيوم، ‌ويتامين B2 ( مؤثر در متابوليسم انرژي سلول ها، توليد هورمون ها و ترميم بافت ها)، B12(  مؤثر در ساخت گلبول هاي قرمز و سلامت مطلوب سلول هاي عصبي) و ويتامين D است.

100 گرم زرده تخم مرغ= 2 تا 2/3 ميكروگرم ويتامين D

5- شير

شير معمولا به خاطر مقدار بالاي كلسيم شناخته شده است كه در قدرت استخوان ها و سلامت دندان ها نقش دارد. شير همچنين منبع غني از ديگر مواد معدني از جمله فسفر و سلنيوم و همچنين ويتامين D است. 250 ميلي ليتر شير خالص ( تا 25/3% چربي) ممكن است تا 3 ميكروگرم ويتامين D داشته باشد كه 20% نياز روزانه كودكان، خانم  ها و آقايان را تامين مي كند.

250 ميلي ليتر شير خالص گاو= 3 ميكروگرم ويتامين D

6-جگر گوساله

جگر  يكي از خوشمزه ترين خوراكي هاست كه سرشار از پروتئين ها، مواد معدني ضروري مانند فسفر، پتاسيم، منيزيوم، كلسيم، آهن و ويتامين هاي A، D و بعضي ويتامين هاي گروه B  است. هر چه حيوان شير بيشتري مصرف كرده باشد، جگر آن تردتر و خوشمزه تر است.

100 گرم جگر پخته گوساله= 5/ 2 ميكروگرم ويتامين D

7-شير سويا

سويا بومي مناطق آسيايي است و جز خانواده حبوبات محسوب مي شود. براي تهيه شير  سويا، دانه هاي لوبيايي شكل سويا پخته، آسياب و صاف مي شوند. اين نوشيدني سرشار از آب، پروتئين هاي باكيفيت و فاقد چربي به خصوص چربي هاي غير اشباع است. شير سويا همچنين منبع غني از مواد معدني مانند كلسيم، روي، منيزيوم، آهن، منگنز و... و ويتامين هاي A، B12، B2 و D است.

250 ميلي ليتر شير سويا= 125/2 ميكروگرم ويتامين D

8- ماهي تن

ماهي تن امروزه جايگاه خود را در اكثر غذاها پيدا كرده است. به طور كلي اين ماهي از نظر غذايي بسيار باارزش بوده و سرشار از پروتئين ها، امگا، فسفر، سلنيوم و ويتامين هاي گروه B، A و D است. ماهي تن كنسرو عموما مقدار چربي كمتري از ماهي تن تازه دارد.

100 گرم ماهي تن= 2/1 تا 2 ميكروگرم ويتامين D

9-قارچ

علاوه بر مقدار بالاي مواد معدني از جمله مس، سلنيوم، فسفر، آهن و...و ويتامين هاي گروه B به خصوص B2 ( مؤثر در متابوليسم انرژي سلول ها، رشد و ترميم بافت ها و توليد هورمون ها و گلبول هاي قرمز) و B3 ( مؤثر در حذف و استفاده گلوسيدها، چربي ها و پروتئين ها، جريان خون، عملكرد سيستم عصبي و گوارشي و...) قارچ را بايد منبع خوبي از ويتامين D دانست. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, :: 15:42 :: توسط : غلامرضا ایمانی

تره فرنگی و خواص متعدد آن

این سبزی دارای خواص بی‌شماری است، از جمله کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب خون، کاهش فشارخون و تثبیت آن، منگنز، ویتامین C، آهن، فولات، ویتامین B6، ویتامین A، منگنز، آهن، فولات و گوگرد است. 100 گرم تره فرنگی دارای 29 کالری است و غنی از آب است. (90 درصد)

تره فرنگی نقش مهمی در محافظت از بدن در مقابل سرطان دارد به ویژه معده و روده، کاهش کلسترول بد، و افزایش کلسترول خوب خون، کاهش فشار خون و تثبیت آن، پیشگیری از سرماخوردگی، تمیز و قلیایی کردن خون، اثر سودمند در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی و مربوط به پیری دارد و ضدعفونی کننده، تقویت‌کننده حافظه، کاهش دهنده فشار خون، پخته آن ضد یبوست و بواسیر است، باعث التیام عفونت مجاری تنفس و ورم گلو می‌شود؛ ادرار آور است، خوردن این سبزی بعد از غذا از ترش کردن جلوگیری می‌کند.

افرادی که سوء هاضمه، کم خونی و رماتیسم دارند سوپ تره فرنگی بخورند، برگ این سبزی به دلیل داشتن مواد گوگردی ریه را ضد عفونی می‌کند.افرادی که به سیرها آلرژی دارند به احتمال زیاد به تره فرنگی نیز ممکن است حساسیت داشته باشند؛ افرادی که از سنگ کلیه رنج می‌برند نیز توصیه نمی‌شود و عصاره این سبزی سمی است و مصرف آن ممکن است موجب سردرد، تهوع و در موارد حاد مرگ شود.این سبزی طعم‌دهنده خوبی برای سوپ، ماهی، خوراک، پخت گوشت، انواع سس‌ها و کنار هر وعده غذایی است، سوپ و پلو تره فرنگی بسیار خوشمزه است و به رشد و سلامت کودکان کمک می‌کند. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 27 دی 1393برچسب:, :: 8:2 :: توسط : غلامرضا ایمانی

سرکه سیب وخواص آن

ترکیب سرکه سیب با سالاد به تناسب اندام و کاهش وزن کمک می‌کندمخلوط سرکه سیب با آب به تمیز کردن سیستم گوارشی کمک می‌کند.
سرکه سیب نباید به عنوان محرک کاهش وزن در نظر گرفته شود. اصطلاحی که در علم تغذیه به نام «تأخیر در تخلیه معده» نامیده می‌شود بهترین استدلال در میان نظریه‌های مربوط به قدرت سرکه سیب در کاهش وزن است. زیرا ادعا می‌شود، سرکه سیب به خاطر فرایند «تأخیر در تخلیه معده» به احساس سیری کمک می‌کند.

سرکه سیب به رژیم غذایی انگیزه افراد را برای خوردن سالاد افزایش می‌دهد و مصرف این چاشنی از این جهت بسیار خوب و مفید است، شکی نیست که خوردن سبزیجات میزان کالری دریافتی بدن را به حداقل رسانده و از افزایش چربی‌های دور کمرجلوگیری می‌کند.
 یکی دیگر از مزایای بالقوه سرکه سیب قدرت آنتی اکسیدانی آن است. سیب در فرایند تخمیر به سرکه تبدیل شده و مواد مغذی مانند بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم آن باقی می‌مانند. آنتی اکسیدان سرکه سیب اثر ضد میکروبی داشته و به ادعای برخی ستاره‌های دنیای هنر به شفاف‌سازی پوست کمک می‌کند. تحقیقات علمی نیز ثابت کرده رژیم‌های غذایی با آنتی اکسیدان بالا از سلول‌های پوستی محافظت می‌کند. آنتی اکسیدان‌ها فواید محافظتی زیادی در برابر اشعه UV دارند و سلول‌ها را به بازسازی مجدد تشویق می‌کنند، شاید به همین دلیل است که پوست درخشنده‌ای دارند.
باید توجه داشت سرکه سیب خواص زیادی دارد و اضافه کردن این سس خوشمزه به سالاد عطر و طعم خوبی به آن می‌دهد ولی نمی‌توان انتظار داشت، سرکه سیب به طور معجزه آسایی باعث کاهش وزن می‌شود. همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 24 دی 1393برچسب:, :: 7:8 :: توسط : غلامرضا ایمانی

راه‌های تقویت‌کردن معده به روش طب سنتی

زنجبیل گیاهی است که تقویت‌کننده معده است و سوءهاضمه و رطوبت‌های زائد چسبیده به سطح معده و روده‌ها را پاک می‌کند. همچنین ماش نسبت به سایر حبوبات نفخ کمتری ایجاد می‌کند و مصرف بادام نیز برای رفع ناراحتی‌های گوارشی مفید است.

سبزی‌‌هایی مثل نعناع، گشنیز و کرفس علاوه بر اینکه تقویت‌کننده معده هستند، سردی معده، زخم و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف کرده و مسکنی برای دردهای معده هستند.

از دیدگاه طب سنتی، سوزش معده و ترش کردن آن می‌تواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش با گرسنگی بهبود می‌یابد و با مصرف غذا تشدید می‌شود.گاهی نیز سوزش و ترش کردن معده به دلیل سودایی است که در دهانه معده ریخته می‌شود که در این صورت سوزش با غذا خوردن بهبود می‌یابد.در هر صورت افرادی که دچار سوزش معده و ترش شدن آن می‌شوند بهتر است از غذاهای غلیظ و نان‌هایی مثل فطیر و باگت که هضم خوبی ندارند بپرهیزند و از گوشت‌هایی استفاده کنند که به صورت کبابی بوده و سریع هضم شوند.اگر سوزش و ترش کردن معده با غذا خوردن بهتر می‌شود، می‌توان از شربت سکنجبین استفاده کرد.

مصرف مخلوط کنجد له شده با نبات، ترشی و رطوبت معده را برطرف می‌کند، همچنین استفاده از دم‌کرده بابونه، نعناع، رازیانه سوزش معده را تسکین می‌بخشد.  همیشه سالم وتندرست باشید  .  غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 23 دی 1393برچسب:, :: 7:6 :: توسط : غلامرضا ایمانی

علت سردی دست وپا چیست؟

افرادی بر این باورند علت سرد بودن دست‌ها و پاها گردش نامناسب خون در بدن است. در واقع این عقیده خیلی هم نادرست نیست. دمای مناسب پوست انسان توسط رگ‌های خونی حفظ می‌شود. رگ‌های خونی، خونی را که سرشار از اکسیژن است، در سراسر بدن پخش می‌کنند.
زمانی که فشارخون پایین می‌آید، گیرنده‌های حسی پوست به مغز هشدار می‌دهند تا رگ‌های خونی را تنگ کند. این امر باعث می‌شود که میزان خونی که به پوست می‌رسد، کم شود تا گرما در بالاتنه انسان حفظ شود؛ جایی که تمام اعضای اصلی بدن را در خود جای داده است.
در برخی افراد، تنگ شدن رگ‌ها با کوچک‌ترین تغییرات دمایی اتفاق می‌افتد. طبق یک تحقیق در این زمینه، این نوع عکس‌العمل بیشتر در میان زنان رایج است؛ یکی از دلایل آن بالا و پایین رفتن سطح هورمون استروژن است. هورمون استروژن نقش مهمی در تنظیم دمای بدن دارد.
اگر حساسیت شدید به سرما دارید، ممکن است به بیماری Raynaud مبتلا باشید. در این بیماری نوک انگشتان دست‌وپا و همچنین نوک دماغ و گوش‌ها به رنگ سفید یا آبی درآمده و بی‌حس می‌شوند. بر اساس شدت علائمی که دارید، درمان‌های مختلفی انجام می‌گیرند؛ مانند پوشیدن دستکش‌ها و جوراب‌های بیشتر یا خوردن داروهایی که رگ‌های خونی را گشاد می‌کنند
علاوه بر این، سرد شدن دست‌ها ممکن است نشانه بیماری‌های دیگری مانند کم‌کاری غده تیروئید، لوپوس، دیابت، فقر آهن یا کمبود ویتامین B۱۲ نیز باشد. پزشک شما ممکن است آزمایش‌هایی را انجام داده و دارو، ویتامین یا رژیم غذایی مناسبی را برایتان تجویز کند. با این حال، اگر تنها از سرد بودن دست‌هایتان شکایت دارید، با نوشیدن آب فراوان و افزایش فعالیت‌های خود سعی کنید دست‌های خود را گرم نگه‌دارید.   همیشه سالم وتندرست باشید.   غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 22 دی 1393برچسب:, :: 7:23 :: توسط : غلامرضا ایمانی

دانستنیهای مفید

پودر که برای بچه تان استفاده می کنید، از آنچه که فکر می کنید، مفید تر است!
 
اگر شما فکر می کنید پودر بچه فقط برای صاف و تازه نگه داشتن پوست است، شما واقعا قدرت آن را دست کم گرفته اید. سعی کنید از این پودر برای حل مشکلات روزانه خود استفاده کنید، تا از پتانسیل بالای آن آگاه شوید.
 
۱. گردنبند گره خورده
هرگز زمان زیادی را برای از هم باز کردن گردنبند در هم پیچیده شده، هدر ندهید. گره را با پودر بچه کمی شل کنید و از یک پین برای باز کردن آن استفاده کنید.
۲. وسایل خانه که بوی بد گرفته اند
می توان کشوها، مبلمان ها و سایر وسایل خانه را که بوی بد و کهنگی گرفته یا کپک زده اند، با ریختن مقداری از پودر بچه تازه نگه داشت و خوشبو کرد.
۳. مو های چرب
اکثر شامپو های خشک بر پایه نشاسته هستند؛ بنابراین پودر بچه، یک اثر مشابه در مواقع تنگنا (نداشتن شامپو) دارد. در این مواقع، مقداری از پودر را در دست تان بریزید و آن را بر روی  پوست سر خود ماساژ دهید تا روغن های اضافی خیس خورده و با آب شسته شوند.
۴. یک شب سوزان تابستانی
خزیدن به یک تخت گرم و گیرا تعریف کاملی از آرامش شب نیست. گرد و غبار پودر را بین ملافه های خود بریزید تا به جذب عرق و خنک نگه داشتن آن ها کمک کند.
۵. مورچه های مزاحم
این مزاحمان را با مسدود کردن مسیر آن ها با پودر (آنها طرفداران عطر و بوی آن نیستند)، از آشپزخانه خود دور نگه دارید.
۶. لکه های چربی
از ریخته شدن سس سالاد بر روی لباس خود نگرانی نداشته باشید، قصد ما تبلیغ یک پودر لباس شویی گران قیمت نیست! قبل از شستشوی معمولی لباس، روی هر لکه چربی، پودر بچه را ریخته و به لباس ضربه بزنید تا چربی جذب پودر شده و به راحتی شسته شود.
۷. رفع اصطکاک دستکش شستشوی ظروف
یک خانم خانه دار می گوید: "پس از شستشوی ظروف، من مقدار کمی از پودر را درون دستکش لاستیکی خودم می ریزم. این کار به این که آنها را تازه نگه دارم تا در مرتبه بعد دستکش به راحتی وارد دست من شود، کمک می کند."
۸. چوب جنگلی کفِ جیر جیر کننده
پودر بچه را بر روی سطح کفِ چوبی خانه تان بریزید و آن را آرام به ترک ها واردکنید تا جلوی ایجاد صدای جیر جیر آن ها را بگیرد. مقدار اضافه آن را پاک کنید و از صدای سکوت لذت ببرید.
۹. پای شنی
یک بطری مناسب را از پودر بچه پر کنید و در کیف ساحلی خود قرار دهید. در پایان روز، آن را بر روی پوست خود مالش دهید تا شن و ماسه دریا براحتی از پوست تان جدا شود.
۱۰. عرق پا
برای جلوگیری از ایجاد بوی عرق پا، پودر را در کفش خود بپاشید. جوراب را فراموش کنید، پودر، پای شما را خشک نگه داشته و می توانید بدون نگرانی، پابرهنه در آپارتمان راه بروید.

هر چه بدانیم کم است موفق وسرافراز باشید . غلامرضاایمانی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 21 دی 1393برچسب:, :: 7:19 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص بادام در سوختن چربیها

محققان دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا مصرف 42 گرم بادام در روز باعث از بین رفتن چربی‌های شکم و صاف شدن آن، کاهش کلسترول و مشکلات قلبی می‌شود.

محققان برای رسیدن به این نتیجه طی 12 هفته بر روی 52 فرد چاق آزمایش انجام دادند؛ در ابتدا این افراد به دو گروه تقسیم شدند، آنها یک رژیم غذایی عادی داشتند اما برای میان وعده به گروه اول یک کیک موز و به گروه دوم تعدادی انگشت شمار بادام داده می‌شد که هر دو میان وعده به یک اندازه یعنی 160 کالری داشتند.

محققان پس از بررسی مشاهده کردند گروه دوم، چربی شکم، پهلو و ران آنها کمتر شده بود و سطح کلسترول آنها نیز کاهش پیدا کرده بود. همچنین این مطالعه نشان داد ارتباط بین چربی ذخیره شده، کلسترول بد و بیماری‌های قلبی عروقی وجود دارد و این افراد در معرض خطر هستند.     سالم تندرست باشید.   غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 20 دی 1393برچسب:, :: 11:33 :: توسط : غلامرضا ایمانی
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 87
بازدید هفته : 273
بازدید ماه : 319
بازدید کل : 22249
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403