نورهدایت
قرآنی و مذهبی

گل شاه پسند:

این گیاه خشک و سرد است؛ کاربرد دارویی دارد؛ برگ و سرشاخه آن سبز است؛ بوی مطبوعی دارد اما طعم آن گس و تلخ است؛ برای دردهای عصبی، سرگیجه و ضعف روانی مفید است؛ ضمن اینکه شیر مادران شیرده را زیاد می‌کند.

جوشانده این گیاه برای انواع ناراحتی‌های عصبی، سرفه، بی‌خوابی و ترس و تب توصیه می‌شود و برای اختلالات هاضمه و نفخ مفید است و همچنین خلط آور است.

گل شاه‌ پسند برای بیماری‌های پوستی نیز مفید است و اگر بدنتان آب آورده است از جوشانده این گیاه میل کنید و در کنار آن قلب را تقویت می‌کند، خون را تمیز و تصفیه می‌کند.این گیاه عرق آور است، نفس را خوشبو می‌کند، سنگ کلیه و مثانه را خارج می‌کند و آرام بخش است.

دم کردن شاه پسند وحشی:

یک قاشق چایخوری برگ خشک شده این گیاه را در یک فنجان آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه دم کنید؛ سپس صاف کرده و به مقدار یک فنجان با عسل سه بار در روز بنوشید.

جوشانده شاه پسند:

مقدار 40 تا 50 گرم از برگ‌های خشک شده این گیاه را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت 5 دقیقه به آرامی بجوشانید، سپس آن را صاف کرده و بنوشید.

طریقه دم کردن شاه پسند معمولی:

2 تا 30 گرم از برگ‌های خشک شده این گیاه را در یک لیتر آب دم کرده و روزانه دو تا سه فنجان بنوشید.

ریحان:

ریحان دارای مزایای بسیاری است و برای دستگاه گوارش عالی است؛ ضمن اینکه برای تهوع، استفراغ، نفخ معده و آرامش عضلانی مفید است و همچنین ضد تشنج بوده و معالج سردردهای میگرن و عصبی است.

این گیاه دستگاه هاضمه را تقویت می‌کند و بدون ایجاد اعتیاد، سریع‌ترین قرص خوابی است که می‌توانید هر شب دم کرده آن را بنوشید و بخوابید.برگ ریحان را همراه غذا بخورید زیرا در هضم غذا موثر است؛ بوی گل ریحان، مگس و پشه را فراری می‌دهد و شیر مادران شیرده را زیاد می‌کند؛ از سویی، آرامش دهنده اعصاب بوده و شادی آور است.

20تا 50 گرم از ساقه ریحان و گل و برگ آن را در یک لیتر آب جوش بریزید و 12 دقیقه دم کنید؛ سپس آن را صاف و شیرین کنید و پس از هر غذا یک فنجان بنوشید.

50 گرم ریحان به همراه عسل برطرف کننده گلو درد و آنژین است و برای درمان آسم، جوشانده آن مفید است؛ همچین ضد دل پیچه و نفخ است و بوی سیر و پیاز را از بین می‌برد.این گیاه کشنده میکروب اسهال و وبا است و از مبتلا شدن به جذام جلوگیری می‌کند؛ ضمن اینکه منفذها را باز می‌کند و دشمن بیماری سل است.

 گل لادن:

گل لادن، بدن را تقویت می‌کند و دارای ویتامین C است؛ علاوه بر زیبایی خواص درمانی دارد و ملین است یعنی اگر دانه آن را خشک و پودر کرده و با عسل مخلوط کنید برای دفع خوب است.

این گیاه برای سرماخوردگی، برونشیت، گلو درد و تقویت و درخشتگی مو مفید است؛ برای مو نیز یک لیتر آب، یک مشت برگ گلبرگ و دانه خشک شده را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بعد از خنک شدن به مدت 15 دقیقه روی موهایتان بریزید، بعد موها را با آب بشویید؛ ضماد له شده این گیاه را به پیاز مو مالیده تا از ریزش آنها جلوگیری کند.

این گیاه مواد ضد عفونی کننده قوی دارد و برای مقابله با عفونت‌های معده و ادراری و درمان التهاب مثانه، ورم مفاصل و رماتیسم مفید است؛ طریقه جوشاندن این گیاه مانند ریحان است.  همیشه سالم وتندرست باشید .   غلامرضا ایمانی 


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 18 شهريور 1393برچسب:, :: 15:13 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درمان سنگ کلیه با طب سنتی

در طب سنتی تدابیر زیادی برای دفع سنگ کلیه وجود دارد.

 اگر سنگ دفع نمی‌شود باید ورزش کرد و در یک وانی که در آن گیاهی همانند خارشتر و خارخسک است نشست، البته این گیاهان باز کننده‌های مجاری ادرار هستند.

این گیاهان را می‌توانید بجوشانید و 2 تا 3 ساعت داخل این آب زن بنشینند، آب اگر ولرم باشد بهتر است. همچنین، از عرقیاتی مانند خارشتر و خارخاسک برای دفع سنگ کلیه استفاده شود.

سیاه دانه و عسل به دفع سنگ کمک می‌کند، البته ترکیبات زیادی در طب سنتی وجود دارد که باعث شکافتن سنگ و باز کردن مجاری و دفع سنگ‌ها می‌شود، مانند تخم خیار، تخم خربزه، تخم هندوانه، تخم کدو که در آب خیسانده و از صافی رد کرده و شیره آن را استفاده کنند. همچنین، تخم خرفه و کاسنی به بهبودی کمک می‌کند.

علت تولید سنگ؛ مواد بلغمی، سودائی و لزج است که از معده به کلیه می‌رود، بنابراین اگر معده تقویت شود برای دفع سنگ و پیشگیری از تولید مجدد آن می‌تواند موثر باشد.

پوسته داخلی سنگدان مرغ را می‌توان خشک کرد و سپس آسیاب کرد تا در غذاها مصرف شود که به بهبودی سنگ کمک می‌کند. خوردن چند بار روغن زیتون و لیموترش در روز نیز می‌تواند مفید باشد. همچنین، آب ترب سیاه، آب شلغم، آب هویج و آب سیب به بهبودی و دفع سنگ کمک کند              . همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضاایمانی.

 


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 17 شهريور 1393برچسب:, :: 10:20 :: توسط : غلامرضا ایمانی

آشنایی با خواص گیاه تخم شربتی
شربت تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه‌داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.

تخم شربتی گیاهی خودرو، یک ساله و شبیه به ریحان ولی با برگ‌ها و تخم‌های ریزتر است. ساقه‌های آن مربع شکل و گلش مایل به قرمز و صورتی است. این گیاه در اوایل بهار در کوهستان‌ها و بیابان‌ها می‌روید..تخم این گیاه سیاه شفاف است و وقتی‌که در آب ریخته شود بلافاصله حالتی خمیری و لعاب‌دار در آب ایجاد می‌کند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری می‌شود. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب مانند فالوده می‌شود.

تخم شربتی در حقیقت دانه‌های گیاه ریحان کوهی است که به علت داشتن ترکیبات لعاب‌دار به صورت محلول در آب (شربت) استفاده می‌شود. لعاب این دانه‌ها پس از جذب آب به صورت ژله‌ای درمی‌آید که می‌تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد. تخم شربتی خواص زیادی دارد و این‌گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.

نام‌های دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می‌باشد.

تخم شربتی لاغر می‌کند.استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است. دانه‌های ژلاتینی تخم شربتی بدون آنکه کالری داشته باشد تا مدت‌ها فرد را سیر نگه می‌دارد و به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد.بیماری‌های تنفسی را با تخم شربتی برطرف کنید

این دانه های ریز سیاه رنگ دارای چند خاصیت است که در ادامه ذکر شده است.

* تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفید است.

* مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

دیگر خواص تخم شربتی

* از تخم شربتی برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده‌ها استفاده می‌شود.

* خلق و خوی فرد را خوب می‌کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش‌های عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف می‌کند.

* از روغنی که با خرد کردن تخم‌های شربت به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و... استفاده می‌شود.

* در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده می‌شود.

* از آن جا که تأثیر ضد اسپاسمی دارد، سیاه سرفه را برطرف می‌کند.

* در رفع عطش بسیار موثر است.

* مشکل دیگری که دامن‌گیر دنیا از جمله کشور ما شده فشار خون است که معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا می‌رود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاسته‌ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد می‌کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آن‌هایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان‌ها می‌شود.

خواص درمانی و روش مصرف

* عطش: مقداری از تخم شربتی را به شربتی که دوست دارید اضافه کنید و بعد از گذشت حداقل دو دقیقه بنوشید.

* تقویت قلب: تخم شربتی را در عرق بید مشک یا نسترن بریزید و بنوشید.

* تقویت اعصاب: روزانه یک یا دو بار تخم شربتی را در عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.

* تنگی نفس، سرفه‌های خشک: یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را در یک لیوان آب ولرم حل کنید و آن را جرعه جرعه بنوشید.

همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 16 شهريور 1393برچسب:, :: 7:50 :: توسط : غلامرضا ایمانی

خواص تربچه

این سبزی را می‌توان به شکل  نپخته در سالاد یا از برگ‌های آن به  شکل  پخته در سوپ استفاده کرد.

درمانگر: یرقان (زردی): تربچه برای کبد و معده بسیار مفید است و سم‌زدای بسیار خوبی است و خون را تصفیه می‌کند. تربچه در بیماری یرقان به طور شگفت‌آوری به پاکسازی بیلیروبین از خون کمک می‌کند و همچنین تولید آن را نیز تنظیم می‌کند. علاوه بر این با افزایش اکسیژن در خون از تخریب سلول‌های قرمز جلوگیری می‌کند. تربچه (ترب) سیاه برای یرقان مفیدتر است. برگ‌های تربچه نیز برای درمان یرقان بسیار مفید هستند.

کبد و کیسه‌ی صفرا: تربچه بطور خاص برای کبد و صفرا بسیار مفید است و جریان صفرا و بیلیروبین، اسیدها، آنزیم‌ها را تنظیم می‌کند و بیلیروبین را از خون می‌زداید و کبد را سم‌زدایی می‌کند. علاوه بر این، تربچه حاوی آنزیم‌هایی شبیه به مایروسیناس، دیتاستاز، استئار است که از کبد و کیسه‌ی صفرا در مقابل عفونت‌ها و زخم‎ها پیشگیری می‌کند.

هموروئید (بواسیر): تربچه سرشار از فیبر است که به هضم غذا و جذب آب را آسان می‌کند و به رفع یبوست کمک می‌کند (یبوست یکی از دلایل اصلی ابتلا به بواسیر است) و در نتیجه از ایجاد یا گسترش بواسیر پیشگیری می‌کند.

اختلالات ادراری: تربچه خاصیت ادرارآوری دارد، و میزان ادرار را افزایش می‌دهد. آب تربچه برای درمان التهاب و سوزش ادرار استفاده می‌شود. همچنین کلیه را تمیز می‌کند و عفونت کلیه‌ها و سیستم ادرار را از بین می‌برد. و به طور کلی به رفع اختلالات سیستم ادرار کمک می‌کند.

کاهش وزن: تربچه به دلیل فیبر بالایی که دارد، به سرعت معده را پر می‌کند و احساس سیری ایجاد می‌کند بدون اینکه کالری زیاد به بدن برساند و انتخاب خوبی برای افرادی است که می‌خواهند وزن کم کنند.

سرطان: تربچه سم‌زدای بسیار خوبی است و سرشار از ویتامین C، اسید فولیک و آنتوسیانین است و به بهبود انواع سرطان به ویژه سرطان کولون، کلیه، روده، معده و دهان کمک می‌کند.

اختلالات پوستی: تربچه دارای ویتامین‌C ، فسفر، روی و بعضی از ویتامین‌های گروه B  است که برای پوست بسیار مفید هستند. آب موجود در تربچه به مرطوب سازی پوست کمک می‌کند. مقداری تربچه‌ی له شده را در یک کیسه کتانی قراردهید و بر روی پوست صورت قراردهید.

گزش حشرات: تربچه دارای خاصیت ضدخارش است و درمان مؤثری برای تسکین خارش ناشی از گزش پشه و زنبور است. آب تربچه درد و تورم محل گزش را کاهش می‌دهد و باعث تسکین آن می‌شود.

تب: تربچه حرارت بدن را پایین می‌آورد و التهاب تب را کاهش می‌دهد. نوشیدن آب تربچه در این حالت بسیار مفید است.0

برونشیت و آسم و اختلالات تنفسی: تربچه خاصیت ضدخلط دارد و باعث کاهش خلط سیستم تنفسی از جمله بینی، گلو، نای و شش‌ها حاصل از سرماخوردگی، عفونت و آلرژی می‌شود.

فواید دیگر: گذشته از فوایدی که در بالا ذکر شد، تربچه متابولیسم را تنظیم می‌کند، جریان خون را بهبود می‌بخشد، سردرد، یبوست، اسیدی بود معده، چاقی، تهوع، گلودرد، سرفه، مشکلات گوارشی، سنگ کیسه‌ی صفرا و سوءهاضمه را درمان می‌کند. لذا خداوند بزرگ را بخاطر اینهمه نعمت لطف وعنایت فراوان که به ارزانی داشته شاکریم      ،همیشه سالم وتندرست باشید.    غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : شنبه 15 شهريور 1393برچسب:, :: 13:47 :: توسط : غلامرضا ایمانی

شنایی با خواص آویشن


آویشن یکی از ادویه‌های مفید و خوش عطر است که آن را به غذاهای مختلف افزود. بیشترین کاربرد آن به صورت پودر برگ است.

آویشن گیاهی است علفی شبه درختچه که هر سال در فاصله اردیبهشت تا شهریور گل می‌دهد. بیشتر در نقاط کوهپایه‌ای، مراتع، خاک‌های شنی، سنگلاخی، در جنگل‌های آزاد و در مناطق کم درخت پست تا مرتفع رشد می‌کند.

پیموس، نام علمی آویشن، از واژه‌ای یونانی به معنی جرات ریشه گرفته است. در عصر شوالیه‌گری و سلحشوری روی لباس شوالیه‌ها عکس آویشت را گلدوزی می‌کردند تا هنگام مسابقات سواری با نیزه، به آنها جرات و شهامت ببخشد.

در قدیم دسته‌هایی از آویشن را برای پاکیزگی هوای داخل ساختمان می‌سوزانده‌اند و تصور می‌کردند که به این ترتیب از بیماری طاعون محفوظ می‌‌مانند. از این گیاه در مراسم تدفین هم استفاده می‌شد.آویشن به دلیل داشتن طبع گرم و خشک برای افزایش اشتها، رفع خستگی و ضعف مفرط، درمان زکام و دردهای مفصل و گرفتگی‌های عضلانی و نیز برای تقویت معده، طحال و کلیه مفید است.

روغن آویشن که تیمول نامیده می‌شود، ضد میکروب است. چای آویشن داروی سنتی دردهای معده و روده است. روغن این گیاه را روزگاری برای دفع انگل‌های روده، بخصوص کرم قلابدار، تجویز می‌کرده‌اند.

آویشن همچنین یک داروی ضد گرفتگی عضلات است و از آن برای درمان سوزش گلو، سرفه‌های سخت و التهاب نایژه استفاده می‌شود. محلول شستشوی دهان حاوی آویشن در درمان عفونت لثه مؤثر است.خوردن برگ تازه آویشن با غذا دید چشم را تقویت و هضم غذا را نیز تسهیل می‌کند.
از پودر برگ آویشن می‌توانید روی پیتزا، ماکارونی، پاستا، ماست، اردوها و بسیاری دیگر از غذاها استفاده کنید.

اما لازم بذکر است افرادی که دارای فشار خون بالا هستند نباید به مقدار زیادی استفاده کنند.زیرا آویشن باعث بالا بردن فشار خون می گردد. ودرضمن برای درمان سرماخوردگی وآنفولانزاها بسیار مفید می باشد.  همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی 


ارسال شده در تاریخ : شنبه 15 شهريور 1393برچسب:, :: 9:12 :: توسط : غلامرضا ایمانی

زیره وخواص آن
 گیاهی 3 ساله با ریشه دوکی شکل و ساقه ای منشعب. برگها شانه‌ای پخش‌ی‌باشند. هر گل آذین شامل چتر مرکبی است که خود مشتمل از 15 چتر کوچک می‌باشد با گلهای سفید که هر گل 5 گلبرگ 5 پرچم و یک کاسه کاهش یافته دارد. میوه شیزوکارپ کشیده تخم‌مرغی و دارای رگه‌های طوتی برجسته می‌باشد.
زمان جمع آوری آن هنگام رسیدن میوه‌هایش می‌باشد.
پراکندگی:
 شمال و مرکز اروپا، عراق، ایران، افغانستان، روسیه و قفقاز
 در ایران در استانهای گیلان، آذربایجان، همدان، کرمان و قزوین کشت می‌شود
 خواص:

ضدنفخ: قویترین ضد نفخ گیاهی می‌باشد.
ضد اسپاسم: از اسپاسم عضلات صاف روده می‌کاهد.
 ضد میکرب: اثرات ضد میکربی متوسط دارد.
افزایش دهنده میزان متابولیسم بدن

پیشگیری:
نفخ: از بروز نفخ جلوگیری می‌کند.
 اسپاسم: بطور مستقیم وغیر مستقیم (با کاهش باد روده) از اسپاسم روده جلوگیری می‌کند.
چاقی: با افزایش سوخت وساز بدن منجر به کم شدن بروز چاقی می‌شود.
 درمان:
 نفخ: بخصوص اگر روده‌ای باشد، در بیماران روده تحریک پذیر IBS بسیار موثر است. {(خوراکی) معادل وکمکی}
اسپاسم روده: اگر همراه با اتساع روده‌ها باشد موثرتر است. {(خوراکی و موضعی) معادل وکمکی}
چاقی: در رژیم‌های لاغری از زیره استفاده و سوءاستفاده می‌شود.
تداخلات دارویی:
 زیره سبز باعث کاهش قند خون شده لذا در مصرف توام با داروهای کاهنده قند‌خون باید احتیاط شود.
موارد منع مصرف و احتیاط:
* مصرف بیش از اندازه آن در رژیم‌های لاغری برای سلامتی مضر می‌باشد. 
* جهت تعدیل عوارض و افزایش اثر در رژیم‌های لاغری بهتر است همراه لیموترش مصرف گردد.

درضمن زیره چه سبز وسیاه فرق چندانی با هم ندارند.ودر خواص مشترک هستند.  همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 12 شهريور 1393برچسب:, :: 10:42 :: توسط : غلامرضا ایمانی

 

اشنایی با خواص گشنیز

- گشنیز ازجمله سبزیجات معطری است که اگرچه به لحاظ فرم ظاهری به جعفری شباهت دارد ولی برگ‌های آن بسیار لطیف‌تر از جعفری است .به همین خاطر بعضی‌ها آن را به صورت خام نیز در سبزی‌خوردن و سالاد مورد استفاده قرار می‌دهند. این سبزی معطر نه تنها به‌صورت خام و پخته مصرف می‌شود بلکه از تخم آن – درواقع میوه گشنیز است – نیز به‌عنوان طعم‌دهنده در بعضی غذاها و بخصوص ترشی‌ها استفاده می‌کنند. تخم گشنیز علاوه بر این دارای خواص درمانی بسیاری نیز هست.برگ و تخم گشنیز هردو دارای طبیعت سرد و خشک هستند. این گیاه سرشار از انواع ویتامین‌ها – به‌ویژه ویتامین A و C – است.

خواص درمانی

- برگ و تخم گشنیز باعث تقویت معده شده و علاوه بر اینکه به هضم غذا کمک می‌کند، التهاب آن را نیز از میان می‌برد؛ همچنین خاصیت بادشکنی و ضدنفخ هم دارند.
- برگ گشنیز تسکین‌دهنده استفراغ و همچنین برطرف‌کننده عطش است.
- گشنیز خام خواب‌آور است پس اگر برای خواب شب مشکل دارید، آب 30 گرم از برگ گشنیز را گرفته، با کمی شکر شیرین کرده، بنوشید. فقط توجه داشته باشید که مقدار گشنیز نباید از 30 گرم بیشتر شود زیرا مصرف زیاد گشنیز – به‌ویژه تخم آن – حالت بی‌حسی، خواب‌آلودگی، گیجی و گاهی فراموشی موقت ایجاد می‌کند.
- تخم گشنیز دارای اثر ضدباکتری است؛ درنتیجه مصرف دم‌کرده 15 گرم از آن در یک لیتر آب برای درمان بیماری‌های عفونی مانند حصبه، تب روده و مسمومیت‌هایی که منشا باکتری دارند بسیار مؤثر است..  همیشه سالم وتندرست باشید.  غلامرضا ایمانی


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:, :: 8:29 :: توسط : غلامرضا ایمانی

معجزه انگور در رفع بیماری‌ها

انگور کلیه‌ها را تقویت می‌کند و بدن از مواد زائد پاک می‌شود، همچنین، قوت‌ها را به بدن بر می‌گرداند، کم‌خونی اصلاح می‌شود و بسیاری از مشکلات پوستی برطرف خواهد شد.

افرادی که مبتلا به نقرس هستند، از مصرف غذاهای غلیظ مانند ماکارونی، گوشت گاو و گوساله، غذاهای آماده پرهیز کنند.

افراد مبتلا به نقرس صبح ناشتا یک لیوان آب انگور شیرین رسیده همراه با کمی تخم رازیانه، تخم کرفس و کمی زیره مصرف کنند و تا یک ساعت قبل و بعد از مصرف آب انگور؛ آب و غذای دیگر خورده نشود و بهتر است که آب انگور را صاف کرده و مصرف شود.

مصرف آب انگور به صورت ناشتا برای کلیه‌ها بسیار مفید است، مصفای خون است و خون را از اخلاط غلیظ پاک می‌کند.همچنین، بدن را پاک و سموم را از خون پاکسازی می‌کند.

کسانی که غلظت خون دارند، اسید اوریک، چربی و کراتین خونشان بالاست، بنابراین آب انگور شیرین و رسیده برای آنان بسیار مفید است و ورم‌های بدن را از بین می‌برد و بهتر است که مصرف آب انگور به صورت ناشتا را حداقل تا 40 روز ادامه دهند. برای نتیجه بهتر اگر شب‌ها نیز آب سیب خورده شود نتیجه بسیار مطلوب است.

با همین چیزهای ساده می‌توان بسیاری از بیماری‌ها را رفع کرد. آب انگور بدون پوست و هسته باید مصرف شود، زیرا آب انگور اخلاط سوخته را از بدن خارج می‌کند، و چربی دور کلیه‌ها را نیز از بین می‌برد و کلیه‌ها را تقویت می‌کند.

برخی از افراد نان و پنیر و انگور می‌خورند، انگور باید خالی مصرف شود و همراه آن غذا و آب دیگر خورده نشود تا اثرات آن بسیار بهتر شود.

رژیم انگور و رفع بسیاری از بیماری‌ها

رژیم انگور تقریباً 5 هفته طول می‌کشد، به این ترتیب که هفته اول یک وعده غذا حذف و به جای آن انگور مصرف شود؛ هفته دوم 2 وعده غذا حذف و انگور خورده شود، هفته سوم 3 وعده غذا حذف و انگور خورده شود، هفته چهارم 2 وعده غذای انگور مصرف شود و هفته پنجم نیز یک وعده غذای خود را انگور قرار دهند.

در طی این دوره رژیم بدن فرصت می‌کند که بدن را از مواد زائد پاک کند، رنگ و رو باز می‌شود، کم خونی اصلاح می‌شود، مشکلات پوستی برطرف می‌شود و قوت‌ها به بدن برمی‌گردد.  همیشه سالم وتندرست باشید. غلامرضا ایمانی

 


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 11 شهريور 1393برچسب:, :: 8:14 :: توسط : غلامرضا ایمانی

درمان کم خونی در طب سنتی

در طب سنتی ایران تدابیری برای رفع کم‌خونی و اصلاخ خون وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم،

 دستورالعمل 1-هر شب 40 عدد مویز را در سرکه انگور خانگی خیسانده، به طوری که سرکه روی مویز‌ها را بپوشاند، صبح مویزها و سرکه را با هم در پارچه‌ای ریخته و فشار دهید، شیره خارج شده آن را با آب مخلوط کرده و مصرف شود، بهتر است برای نتیجه مطلوب یک ماه تا چهل روز این کار انجام داده شود.

دستورالعمل 2-شربت شیره انگور: سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت 1 به 10 (شیره انگور 10 برابر سرکه باشد) مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قُل بخورد هر وعده یک تا 2 قاشق آن را با آب مخلوط کرده و روزی 5-6 مرتبه استفاده شود.

دستورالعمل 3-هفته ای 2 بار هر بار 1،5 کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و پیاز و زردچوبه در یک زودپز با آب فراوان حدود 8 ساعت بپزید تا استخوان‌ها کاملاً نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. 3 استکان تا 3 لیوان در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.

دستورالعمل 4-شربت فواکه (میوه) خونساز: آب انگور، آب به، آب آناناس، آب سیب، آب داخل نارگیل، آب انبه، لیمو شیرین ، هر کدام250 گرم عرق بید مشک ،کاکوتی، بادرنجبویه،گل گاو زبان،گزنه ، عرق شاه اسپرم و ریحان هر کدام نیم لیتر, همه را با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید. سپس نصف قاشق چایی خوری زعفران ساییده به آن افزوده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. روز یک تا 3 مرتبه با آب رقیق و مصرف شود.

دستورالعمل 5-شربت بذرها: تخم شربتی, بالنگو, فرنجمشک, کاسنی,کرفس, اسفرزه, جعفری, شوید, سیاهدانه, زیره سیاه, قدومه, بارهنگ, شبدر, رازیانه, تره, یونجه, ریحان, شنبلیله, شاهی, شلغم, هویج را با عسل مخلوط کرده و معجون بسازید یا با آب جوش و شکر قرمز شربت شود.

دستورالعمل 6-شربت عسل آب: روزی 2 بار, هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بنوشید.

دستورالعمل 7-انجیر+ آلو بخار: 5 عدد انجیر + 10 عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده , صبح ناشتا میل شود.

دستورالعمل 8-تخم شربتی, تخم بالنگو, تخم فرنجمشک و خاکشیر هر کدام یک قاشق چایی خوری با گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ, بهتر است که صبح‌ها مصرف شود.

دستورالعمل9-: آب هویج با عسل روزانه 1 تا 2 استکان, آب انار تازه با ترنجبین ( 3 قاشق مرباخوری ترنجبین در 1 لیوان آب انار)

دستورالعمل 10-فالوده سیب: 2 تا 3 عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیمکوب شده و عسل. اگر در طول روز از 10- 15 عدد سیب به صورت فالوده, مربا, آب سیب یا لواشک سیب استفاده شود بسیار موثر و کمک کننده است.  همیشه سالم وتندرست باشید.غلامرضاایمانی


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 10 شهريور 1393برچسب:, :: 9:35 :: توسط : غلامرضا ایمانی

         خواص تازه کشف شده ماست توسط پژوهشگران

  فقط خوردن این غذای پر چرب برای بدن مفید است!

یکی از خوردنی‌های بسیار لذیذ و پرطرفدار با وجود چرب بودن فواید زیادی برای بدن دارد. 

پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد برای مبارزه با ابتلا به دیابت نوع 2، حتما ماست و محصولات لبنی مصرف نمایند. گفتنی است، با وجود احتمال داشتن چربی‌های اشباع در ماست، این نوع چربی استثنائاً برای بدن مضر نیست و باعث کاهش قند خون می گردد.

البته تمامی محصولات لبنی برای بدن مفید می باشند،ولی بسته بشرایط فرد استفاده کننده می باشد.که بیماری خاصی نداشته باشد، والا در زمانهای قدیم از خود این ماست که امروز به آن توجه نمی شود. استفاده های فراوانی به عنوان دارو می شده وکاربردهای فراوانی در طب سنتی داشته است.      همیشه سالم وتندرست باشید.    غلامرضا ایمانی

 

 


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 9 شهريور 1393برچسب:, :: 11:50 :: توسط : غلامرضا ایمانی
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شمیم هدایت و آدرس gholamreza imani.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 14
بازدید ماه : 786
بازدید کل : 23156
تعداد مطالب : 210
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


403